Meedoen regeling

N.E.C. Doelbewust heeft speciaal voor de meedoen-actie 3 pakketten samengesteld, waar je uit kunt kiezen om je donatie van de gemeente Nijmegen te verzilveren:

Pakket 1: 2 halve seizoenkaarten N.E.C. en €25,- shop tegoed in de fanshop van N.E.C.
Met dit pakket kun je vanaf heden twee halve seizoenkaarten van N.E.C. afnemen voor de tweede helft van het seizoen ’17-’18. Je ontvangt tegen inlevering van je brief twee halve seizoenkaarten voor de Ron de Groot tribune of de Gofferttribune. Je mag zelf het vak, rij en stoel bepalen. Daarnaast bieden we je €25,- tegoed aan die te besteden is in de fanshop van N.E.C.

Pakket 2: 2 × 4 wedstrijdkaarten N.E.C.
Met dit pakket kun je vanaf heden kiezen uit 4 wedstrijden van het resterende seizoen ’17-’18 van N.E.C. Je ontvangt per wedstrijd twee wedstrijdkaarten.

Pakket 3: 1 halve seizoenkaart N.E.C. en €50,- shop tegoed in de fanshop van N.E.C.
Met dit pakket kun je vanaf heden één halve seizoenkaart van N.E.C. afnemen voor de tweede helft van het seizoen ’17-’18. Je ontvangt tegen inlevering van je brief één halve seizoenkaart voor de hazenkamp tribune. Je mag zelf het vak, rij en stoel bepalen. Daarnaast bieden we je €50,- tegoed aan die te besteden is in de fanshop van N.E.C.

Wil je gebruik maken van één van de pakketten. Kom dan met je brief en identiteitsbewijs naar de receptie van het Goffertstadion. Wij geven je direct alle toegangskaarten of merchandise mee. De pakketten zijn niet online te bestellen.

*Let op: vol=vol

Heb je nog aanvullende vragen en/of opmerkingen, kom dan langs bij de receptie van het Goffertstadion of neem contact op met de afdeling ticketing via 024 – 3590360 of ticketing@nec-nijmegen.nl